ŞUTSO'ya kayyum atandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasına kayyum atandı. Başkanlığa eski Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasına kayyum atandı. Başkanlığa eski Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasında başkanı İsmail Demirkol getirildi.FETÖ Terör Örgütü kapsamında tutuklanan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin’in başkanlığı 3 ay toplantılara katılmadığından dolayı düşürülmüştü. Daha sonra Şanlıurfa Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda; Bazı ŞUTSO yönetim kurulu üyelerinin de gözaltına alınmasının ardından yönetim arasında seçim krizi yaşanmış ve ŞUTSO Başkan Vekili Kadir Kılıçoğlu’nun da aralarında bulunduğu 4 yönetim kurulu üyesi istifa etmişti. Bu gelişmelerin ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından ŞUTSO’ya kayyum heyeti atandı. ŞUTSO Başkanlığına İsmail Demirkol’u atadı. kayyum heyetine de ŞUTSO eski genel sekreterlerinden Hasan Hayırlı ile Emin Bayarslan’ın atandığı öğrenildi.

02 Eyl 2016 - 17:38 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.