SUTSO Seçim Sona Erdi

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meslek Komiteleri ve Meclis Üyelikleri seçimi sona erdi Yaklaşık 7 bin üyesi bulunan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meslek Komiteleri ve Meclis Üyelikleri seçimi sona erdi

Yaklaşık 7 bin üyesi bulunan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasında seçim startı verildi. Bugün saat 09.00’da başlayan seçim saat 17.00’ye sona erdi. SUTSO seçimlerinde zaman tartışmalar meydan geldi polisin geniş güvenlik önlemi aldığı seçim sonuşları belli oldu.

Şanlıurfa’nın köklü kurumlarından olan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO)’nda meslek komitesi seçimleri tamamlandı. Ticaret Meslek Lisesi ve Vatan İlkokulu’nda yoğun bir katılıma gerçekleştirilen seçimlerde, oy kullanma yetkisine sahip 7 bin üyeden yaklaşık 5 bini oy kullandı. Seçimlerde, 29 meslek komitesinde 74 meclis üyesini belirlendi.

29 komiteden 2 grupta tek, 11grupta çift, 15 grupta ise 3 liste, en yüksek üye sayısının bulunduğu inşaat grubu olan 9. Grupta 5 liste yarıştı. Çevik kuvvet, yaşanan gerginliklere karşı önlem alırken sağlık ekipleri de hazır bulundu.

Başkan adayları E. Sabri Ertekin, meslek komitelerinden seçilerek ŞUTSO meclisine girdi. ŞUTSO Meclis Başkanı M.Sait Melik ise aday olduğu 22. grupta kaybederek ŞUTSO Meclis üyesi olamadı. Nihai sonuçlar seçim kurulunun onayının ardından açıklanacak.

Seçim sonuçları değerlendiren ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı E.Sabri Ertekin odaya yakışan bir seçim gerçekleştirdiklerini söyledi. Üyelerin seçime yoğun ilgi gösterdiğini bunun da odanın geldiği noktayı gösterdiğini ifade eden Ertekin "Seçimlerin sonunda kazanan Şanlıurfa olur demiştik. Seçim sonuçlarının Şanlıurfa ve ŞUTSO’ya hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

#

12 May 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.