Suriyeliler düğünü bastı: 4 yaralı

Edinilen bilgiye göre olay saat 15.00 sıralarında Akşemsettin Mahallesi 1592. sokakta meydana geldi. İddiaya göre Fevzi Elmas adlı vatandaş üç çocuğuna

Edinilen bilgiye göre olay, saat 15.00 sıralarında Akşemsettin Mahallesi 1592. sokakta meydana geldi. İddiaya göre Fevzi Elmas adlı vatandaş üç çocuğuna sünnet düğünü düzenledi. Düğünün yapıldığı sokakta oturan Suriyeli bir aile düğünde halay çekenlerin üzerine çöp dolu bir çuval attı.

Düğünde halay çekenlerden Mustafa Özdemir hafif şekilde yaralandı. Düğün sahipleri ile Suriyeli aile arasında tartışma çıktı. Daha sonra Suriyeli ailenin yakınlarının sopalarla düğünü bastı. Sopa ve sandalyelerinde kullanıldığı kavgada Fevzi Özdemir, Yılmaz Özdemir ve ismi öğrenilemeyen bir Suriyeli yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı ayırdı. Kavganın ardından mahallede geniş güvenlik önlemleri alındı. polis, Suriyelilerin yaşadığı apartmanın önünde güvenlik önlemi alırken olaya karışan 2 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Hastanede tedavisine başlanan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Soruşturma sürdürülüyor.(UrfaHA)

#

16 Eyl 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.