SUÇGAD’dan BELSAN Genel Müdürü'ne ziyaret

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği (ŞUÇGAD) yönetimi Şanlıurfa BELSAN Genel Müdürü'ne Nusret Urmak'ı makamında ziyaret etti.

SUÇGAD’dan BELSAN Genel Müdürü'ne ziyaret
asli
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak ve dernek üyeleri BELSAN Genel Müdürü olan Nusret Urmak’a ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyarete SUÇGAD Başkanı Tahir Gülebak,

ŞUÇGAD

Yönetim Kurulu ve üyeleri katıldı.
Gazeteciler ziyarette Nusret Urmak ile Şanlıurfa’daki ulaşım sorununu ele alırken Urmak ziyaretten kaldığı memnunluğu dile getirdi.
Urmak “ Şuanda üstlendiğimiz görev Şanlıurfa’nın ulaşımı ile ilgili üniversiteye giden öğrencilerimiz işine ve hastaneye giden hemşerilerimize, istedikleri şekilde en güzel şekilde standartları yüksek, konforu yüksek bir şekilde bir ortamda ulaştırmaya çalışıyoruz. Basındaki arkadaşlarımız bizim sahadaki elimiz kolumuz onlarda aynı şekilde bu konuda uyarıları ile teklifleriyle bir şekilde birlikte bu hizmeti yapmaya çalışıyoruz. Bugün ki ziyaretlerinden dolayı ve başkanıma ve üyelerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Nusret Urmak’a yeni görevinde başarılar dileyen Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak ise şunları söyledi:“BELSAN Müdürümüz Nusret Bey’i ziyaret ettik. Amacımız Şanlıurfa’nın ne durumda olduğunu bide aynı Nusret Bey’in geçmişte yaptığı işlerden dolayı başarılı bir iş adamı olduğunu ve Şanlıurfa BELSAN’da da çok güzel işler yapacağını düşünüyorum kendisine hayırlı olsun.”

30 Eyl 2016 - 15:43 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.