SUÇGAD Saldırıyı Kınadı

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Dernek (SUÇGAD) Başkanı Tahir Gülebak Gaziantep'te gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı.

Gaziantep’te dün gece kına gecesinin yapıldığı sokağa terör örgütünün düzenlediği, çoğu çocuk ve kadın 50 kişinin yaşamını yitirdiği, 94 kişinin yaralandığı 'canlı bomba' saldırısını, Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak kınadı.

Gaziantep'teki terör saldırısında hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifalar dileyen Gülebak, “ Geçtiğimiz günlerde Elazığ, Bitlis ve Van illerimizde terör saldırıları gerçekleşti. Dün de Komşu ilimiz Gaziantep’te gerçekleşen terör saldırısını kınıyorum. Bu alçak saldırılar kardeşliğimizi ve ülkemizin bütünlüğünü bozamayacak menfur saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, acılı ailelerine sabır, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun, terörün her türlüsünü lanetliyoruz '' dedi.

21 Ağu 2016 - 13:45 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.