ŞUÇGAD askerini unutmadı…

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Üyesi Ali Çetinkaya için asker gecesi düzenlendi.

Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği iki haftada bir düzenlediği istişare toplantısı geçtiğimiz gün yapıldı. Dernek binasında toplanan Çalışan Gazeteciler, öngördüğü faaliyetleri üyelerin oylamasına sundu.

ASKER

UNUTULMADI

Dernek binasında toplanan gazeteciler, askere gidecek olan Edessa TV Muhabiri Ali Çetinkaya için asker gecesi düzenlendi. Düzenlenen geceye katılan gazeteciler tek tek görüşünü belirterek, Çetinkaya’ya hayırlı teskereler dileğinde bulundu.

Gecede konuşan Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak; “ Bu akşam hem istişare toplantımızı gerçekleştirdik hem de Aramızdan 5 aylığına ayrılacak olan meslektaşımız için toplandık. Ayrıca Çarşamba günü saat 18.30’da asker kardeşimizi uğurlayacağız. Dernek olarak acı günde tatlı günde beraber olduğumuzu arkadaşımıza hissettirmek için bugün toplandık. Arkadaşımıza hayırlı teskereler diliyorum” dedi.

Ali Çetinkaya ise; “ Ben Dernek Başkanımız Tahir Gülebak’ın şahsında bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yaklaşık 3 yıldır Şanlıurfa’da görev yapıyorum. Başkanımızın da ifade ettiği gibi kısa bir süreliğine aranızdan ayrılacağım. Burada meslektaşlarımızı bir arada görmek ve desteğini hissetmek gerçekten onur verici bir durum. Buradaki herkesten öğrendiğim şeyler oldu. Tecrübelerinden faydalandım. Bu gece burada olan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

30 Oca 2016 - 13:05 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.