ŞUÇGAD Askerini uğurladı…

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği çalışan gazetecilerin yanında durarak sesi olmaya devam ediyor.

ŞUÇGAD Askerini uğurladı…
Video için play'e tıklayın

Edessa TV muhabiri Ali Çetinkaya için geçtiğimiz günlerde dernek binasında Asker Gecesi düzenleyen

ŞUÇGAD

üyeleri, geçtiğimiz akşam askerini uğurladı. Ali Çetinkaya için otogara giden dernek üyeleri askerini davul zurna ile uğurladı.

Ali Çetinkaya’nın gazeteci arkadaşları Çetinkaya’yı omuzlarına alarak vatani görevini yapmak üzere, Ankara’ya uğurladı…

Konuyla ilgili açıklama yapan ŞUÇGAD Başkanı Tahir Gülebak; “ Şanlıurfa ve Şanlıurfa’da çalışan Gazetecilerin birlik ve beraberliği için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gazeteci arkadaşlarımızın acı ve tatlı günlerine yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Derneğimizin kuruluş amacı da sahada çalışan gazetecilerin haklarını korumak ve dertlerine ortak olmaktır. Bugün arkadaşımız Ali Çetinkaya’yı askere uğurladık. 6 ay kadar bir süre aramızda olmayacak. Kendisine hayırlı teskereler diliyoruz” dedi.

Öte yandan Gazeteci Ali Çetinkaya’nın ailesi askerini uğurlarken, duygu dolu anlar yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı…

04 Şub 2016 - 17:50 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.