Su Kanalları Kirletiyor

Kanal çevresine geziye hafta sonu dinlenmeye gidenler atık malzemelerini kanala atması sonucu kanal kirleniyor. Kanaldaki kirliliği görenler gözlerine inanamadı

Kanal çevresine geziye, hafta sonu dinlenmeye gidenler atık malzemelerini kanala atması sonucu kanal kirleniyor. Kanaldaki kirliliği görenler gözlerine inanamadı, öte yandan çevrede oturan vatandaşlar serinlemek için barajın kirli sularında yüzüyor. Kanal etrafına konulan “Kanala girmek ölümcüldür, yasaktır” tabelaları da vatandaşların kanala girmesini engellemiyor.

Yetkililerin aldıkları önlemlerin yetersiz kaldığını gösteren bu durum karşısında bir yaşam mücadelesi veriliyor. Kanal ve barajların temiz tutulması gerektiği ve güvenli yerlerde yüzülmesi gerektiğini söyleyen Ahmet Çiftçi “ Devletin yaptığı baraj ve kanalların bize fayda sağlamasını beklerken, bizi hayatımızdan etmesin. İnsanlarımız güvenli ve tehlikeli olmayan yerlerde yüzmesi lazım. Öte yandan kanalları kirletenlerin de duyarlı davranması lazım.” Dedi(Mehmet Gülebak)

#

16 Ağu 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.