Spor Genel Müdürü Baykan Şanlıurfa’da

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet BaykanŞanlıurfa'ya gelerek Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Ertuğrul Yıldız'dan

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan,Şanlıurfa’ya gelerek Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Ertuğrul Yıldız’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gap Arena Stadı’nda incelemelerde bulunan Genel Müdür Mehmet Baykan, yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Şanlıurfa’nın spor alt yapısında büyük bir başarı sağladığını ifade ederek, ’’Şanlıurfa tesisleşme ve spor alt yapısıyla büyük bir başarı elde etmiştir. Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in yapmış olduğu yatırımlarla, Genel Müdürlüğün destekleriyle ve İl Müdürümüz Ertuğrul Yıldız’ın çabalarıyla tesisleşmede çok iyi yere gelinmiştir. 35 yaş üstü faaliyetleri Şanlıurfa’da tüm hızıyla devam ettiğini biliyoruz. Şanlıurfa sportif anlamda büyük başarılara imza attığını da görüyoruz. İnanıyorum yapılan çalışmalarla Şanlıurfa adını Türkiye’ye duyuracaktır’’ dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın yapmış olduğu ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını söyleyerek, ’’Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak hedefimiz Şanlıurfamızın başarılarını Türkiye’ye ve dünyaya duyurmaktır. Bunun için de ekibimizle birlikte çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Başta Sayın Genel Müdürümüze, Sayın Valimize ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarındaki müdürlerimize bizlere vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım" ifadelerini kullandı.

#

03 May 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.