Sokak Ortasındaki Silahlı Çatışma 2 ölü 3 Yaralı

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde 2 kişinin hayatını kaybettiği 3 kişinin de yaralandığı akraba iki aile arasındaki sopalı kavga ve silahlı

MerkezKayapınarilçesi Fırat Bulvarı 473'üncü Sokak'ta önceki gün akraba Öz ve Yılmaz aileleri arasında arazi anlaşmasızlığı nedeniyle çıkan, 2 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı sopalı kavga ve silahlıçatışmanın görüntüleri ortaya çıktı. MOBESE’ye yansıyan görüntülerde, grupların önce sopalarla birbirine saldırdığı görüldü. Daha sonra taraflar birbirilerine ateş açarken, araçtan inen bir şahıs da etrafa gelişigüzel ateş etti. Bu sırada çevredeki vatandaşların ise sağa sola kaçıştı. Çatışmanın ardından bindiği otomobille olay yerinden kaçmaya çalışan şahıslardan birinin önü, başka bir araçla kesildi. Önündeki araçtan kurtulan şahıs, karşıya geçmeye çalışan Esra K. (11) adlı kıza çarptı. Ağır yaralanan Esra K. kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

16 Oca 2018 - 19:26 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.