Siverek’te fırınlar denetlendi

Siverek Belediye Encümeni daha önce yapılan zabıta denetimlerinde iki ekmek fırınında ekiplerin yaptığı denetimlerde hijyen kurallarına uyulmadığı

Siverek Belediye Encümeni daha önce yapılan zabıta denetimlerinde iki ekmek fırınında ekiplerin yaptığı denetimlerde hijyen kurallarına uyulmadığı için zabıta ekipleri tarafından uyarılan iki fırıncı esnafı ikinci denetimde hijyen koşullarına uymadıkları tespit edilerek haklarında tutanak tutuldu. Belediye encümeninin haftalık olarak yaptığı toplantıda hijyen kurallarına uymayan iki esnaf hakkında her bir için 189 toplamda 378 TL para cezası ile bu fırınların belediye web sitesinden teşhir edilmesine karar verildi. Belediye encümeni Belediye Başkan vekili Ramazan Baylan başkanlığında 27.8.2014 tarihinde yaptığı toplantıda ilçenin Ahmet Arif Caddesi ile Mevlana celalddin’i Rumi caddeleri üzerinde ekmek fırını işleten Remzi Üçyol ile Orhan Yeniay isimli işletme sahiplerine verilen para cezası ile teşhir cezasının uygulanmasına karar verildi. Para cezalarının yasa süreler içinde ödenmediği taktirde icra yoluyla tahsiline karar verildi” Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkan vekili Ramazan Baylan, halkın sağlığıyla oynamaya hiç kimsenin hakkının bulunmadığını kuralar uymayan esnaflar hakkında para cezasıyla birlikte örnek teşkil edilmesi için belediye web sayfasında halka duyurulmaya devam edileceğini belirtti.

Haber Merkezi

#

05 Eyl 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.