Siverek'te Cezaevi Firarisi Uyuşturucuyla Yakalandı

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde polisin şüphelenerek durdurduğu otomobilde 85 kilo esrar ele geçirildi. Esrara el koyan polisin gözaltına

Şanlıurfa'nınSiverekİlçesi'nde, polisin şüphelenerek durdurduğu otomobilde 8,5 kilo esrar ele geçirildi. Esrara el koyan polisin gözaltına aldığı sürücünün ise sahte kimlikle dolaştığı ve cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı.

SiverekEmniyet Müdürlüğüekipleri, batı illerine yüklü miktarda esrar götürüleceği ihbarı üzerine çalışma başlattı. İlçe girişinde uygulama noktası oluşturan polis, şüpheli gördüğü araçları durdurarak aradı, içindekileri kimlik kontrolünden geçirdi. Polisin şüphelenerek durdurduğu 34 JR 1549 plakalı otomobilde 8,5 kilo esrar ile sahte plaka ele geçirildi. Esrar ve plakalara el koyan polisin gözaltına aldığı sürücünün üzerinde taşıdığı Metin Kayacan adına düzenlenmiş kimliğin ise sahte olduğu anlaşıldı.

Yapılan araştırmada şüphelinin cinayet suçundan hükümlü olan ve 2 ay önceBoluCezaevi'nden firar eden Çetin Kayacan olduğu ortaya çıktı. Polis, cezaevi firarisi sürücü ise otomobilde bulunan Gülseren D. ve Abbas K.'yı sorgulamak üzereEmniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

#

20 Ağu 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.