Sınırda Bulundular

Sınır Tanımayan Doktorlar Örgütü adına görev yapmak için gittikleri Suriye'de kaçırılan Danimarka ve Belçikalı iki doktor Şanlıurfa'nın

Sınır Tanımayan Doktorlar Örgütü adına görev yapmak için gittikleri Suriye'de kaçırılan Danimarka ve Belçikalı iki doktor, Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'ndeki Gümrük Kapısı girişinde bulundu.

Kilis'in Öncüpınar Sınır Kapısı'ndan Suriye'ye geçen ve bu burada kaçırıldığı bildirilen Sınır Tanımayan Doktorlar örgütü üyesi Danimarkalı 33 yaşındaki Gert Vergonet ile Belçikalı 39 yaşındaki Fredslund Scholer, akşam saatlerinde serbest bırakıldı. Muhalif gruplar tarafından Akçakale Gümrük Kapısı'na getirilen doktorlar, burada Türk güvenlik güçlerine teslim edildi. Akçakale Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen doktorlar, daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. İlk ifadesi alınan doktorların ülkelerine gönderileceği bildirildi.

#

15 May 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.