SGK’dan Urfanatik Gazetesine ziyaret

Şanlıurfa Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Urfanatik Gazetesi imtiyaz sahibi Tahir Gülebak'ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarete,

SGK

Genel Başkanı Dr. Mehmet Selim Bağlı, SGK İl Müdürü İsmail Ünlü , İş adamı Necip Özbek ve beraberindekiler katıldı.

Kentin Sosyal Güvenlik anlamındaki durumunun görüşüldüğü ziyarette Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Başkanı Bağlı, sorunların doğru tespiti için bütün gazetelerin birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini söyledi.

Vatandaşların bilinçlenmesi bilgilendirilmesinde gazetecilere önemli iş düştüğünü belirten Başkan Bağlı, SGK tarafından yapılan kampanyalar ve değiştirilen maddeler üzerine basın mensuplarının haber çalışmaları yapması gerektiğini vurguladı.

Urfanatik Gazetesi İmtiyaz sahibi Tahir Gülebak ise gerçekleştirilen ziyaret dolayısıyla Genel Başkana teşekkür ederek SGK İl Müdürü İsmail Ünlü’nün insanları bilgilendirme konusunda birçok çalışmaya imza attığını bu anlamda gazeteciler olarak her konuda desteklerini esirgemeyeceklerini söyledi.

26 Mar 2017 - 12:32 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.