Seydi Amca Barış Elçisi oldu

Seydi Amca Barış Elçisi oldu

Seydi Amca Barış Elçisi oldu
Esma
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa’da geçtiğimiz sene bir petrol istasyonunda yaşanan silahlı çatışma sonrasında başlayan husumet Şanlıurfa Eski MilletvekiliSeydi Eyyüpoğlu barış elçisi oldu.

Seydi Eyyüpoğlu iki aile ile yaptığı görüşmeler sonrasında barış için onay aldı. İki ailenin onayının ardından bugün barış yemeği verildi.

Hacıbekir Sofrasında düzenlenen barış yemeğine Şanlıurfa Eski Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Milletvekili Halil Özcan, Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Yetimoğlu ailesi büyüğü Abdullah Yetim ve husumetli aileler katıldı.

Seyit Eyyüpoğlu barış yemeğinde yaptığı konuşmada iki aileye kendisini kırmadıkları için teşekkür ederek bu tarz mutlu organizasyonların kent genelinde artması gerektiğini ifade etti.

Düzenlenen barış yemeği okunan dualar ile son buldu.

20 Ağu 2016 - 14:09 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.