''Şanlıurfa'ya hizmet elçisi olmaya adayım''

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilli aday adayı Ahmet Kıran yaptığı çalışmalar sonucunda Kurmuş olduğu ekiple Şanlıurfa'daki muhtarlıkların sorunlarını

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilli aday adayı Ahmet Kıran yaptığı çalışmalar sonucunda Kurmuş olduğu ekiple Şanlıurfa'daki muhtarlıkların sorunlarını tespit edip gerekli yerlere bildirimler yapıyor.

Bu çalışmalar sonucunda Viranşehir’de 138, Hilvan’da 70, Siverek’te 174, Halfeti’de 43, Bozova’da 78 ve Ceylanpınar’da 49 muhtarlıkla görüşmeler yapıldı.

Görüşülen muhtarlıkların sorunları tespit edilerek gerekli mercilere bildirildiğini belirten Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilli aday adayı Ahmet Kıran şunları söyledi;

“ Şuanda Harran ve Akçakale'nin sorunları tespit edilmeye çalışılmaktadır. Diğer ilçelerimizle ilgili çalışmalarımız devam etmekte iki arkadaşımız sahada bize resim gönderiyor. Bizlerde bu sorunları ofiste tespit etmeye devam ediyoruz. Urfa'daki enerji sorunuyla ilgili Ahmet Beyin enerji bakanıyla yapmış olduğu konuşma neticesinde konu bakanlar kuruluna götürülmüştür. Sorunları sorun olmaktan çıkarabilmek için gerekli çalışmaları yürütüp sorunları takipçisi oluyoruz. Hiç kimsenin de etkisi ve baskısı altında değiliz olamayız.”

Muhtarla vatandaş arası vatandaşla devlet arası köprü olan Ahmet Kıran Şanlıurfa'nın kanayan yaralarına adeta hizmet elçisi olarak Şanlıurfa'nın hakkettiği hizmeti yakalamak için çalışmalarını gerek Ankara'daki ofisinde gerek kurmuş olduğu ekiple Şanlıurfa'nın bir çok ilçesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilli aday adayı Ahmet Kıran, “Bu çalışmalarımızdan dolayı Merkez ofisimizi ziyaret eden gazeteci arkadaşlarımızla Şanlıurfa’nın sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunduk ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

#

30 Oca 2015 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.