Şanlıurfa’nın isotu yılın fotoğrafı yarışmasında

Anadolu Ajansı her yıl olduğu gibi bu yılda yılın fotoğrafını seçiyor.

Haber kategorisi, yaşam kategorisi ve spor kategorinden oluşan yarışmada yaşam kategorisinde ise Anadolu Ajansı Muhabiri Halil Fidan’ın objektifinden Şanlıurfa’nın isotu yer alıyor.
Bir çok ayın fotoğrafında yer alan Şanlıurfa, bu kez ise yılın fotoğraf yarışmasında yer aldı. Şanlıurfa’da, vatandaşlar yörenin vazgeçilmez tatlarından isotu kış mevsiminden önce hazırlamak için yoğun bir çalışma yürütüyor. Başlığıyla yarışmada yer alan fotoğraf Şanlıurfalıların desteğini bekliyor.

Yılın Fotoğraf Yarışmasına şu linkten ulaşabilirsiniz;

//photovideorate.aa.com.tr/ImageSlider.aspx?Category=2&PhotoId=5&OylamaPeriyodId=28&MediaId=1362


05 Ara 2016 - 11:35 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.