Şanlıurfalılar Sarıkamış Şehitleri İçin Yürüdü ..

Şanlıurfa'da yüzlerce kişi Sarıkamış Şehitleri için yürürken ellerini semaya açan çocuklar ve gençler ise Sarıkamış'ta şehit olan ecdadı

Şanlıurfalılar Sarıkamış Şehitleri İçin Yürüdü ..
Mehmet KILIĆ
Video için play'e tıklayın

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yürüyüş Rabia Meydanı'nda başladı. Törene; Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa büyük şehir belediye genel Sekreteri Abdulkadir Açar, 20’nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali, Haliliye belediye başkanı Fevzi Demirkol, Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, il Müftüsü İhsan Açık, Şehit Aileler dernek başkanı Mehmet Yavuz, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Güvenlik önlemlerinin alındığı yürüyüşte Şehitler ölmez vatan bölünmez”, “Polisime kalkan eller kırılsın” ve "Vatan sana canım feda" sloganlarının atıldığı yürüyüşte Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından katılımcılara Sarıkamış atkısı, beresi, eldiveni ve Türk bayrağı dağıtıldı. İl Müftüsü İhsan Açık, yürüyüş boyunca gençlerin sloganlarına öncülük etti. Yürüyüş Bediüzzaman Mezarlığı Şehitliğinde son buldu. Yapılan konuşmaların ardından İl Müftüsü İhsan Açık tarafından şehitler için edilen duaların ardından yürüyüş sona erdi.

07 Oca 2018 - 11:28 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.