Şanlıurfalı Kardeşlerin Klip Sevdası

İstanbul'da bir prodüksiyon şirketinde çalışan ve ilk müzik albümlerini çıkaran Arpak kardeşler albümde yer alan iki türkünün klip çekimlerini

İstanbul’da bir prodüksiyon şirketinde çalışan ve ilk müzik albümlerini çıkaran Arpak kardeşler, albümde yer alan iki türkünün klip çekimlerini memleketleri Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde yaptı. Türkçe ve Kürtçe türkülerden oluşan "Mevsimsiz Türküler" isimli albümlerinde ‘HORE’ ve ‘HA BABA DE BABA’ adlı iki türkünün klibi için birçok tecrübeli isimle çalışan kardeşlerin klibi çocukluklarının geçtiği Ceylanpınar’da değişik mekanlarda çekildi. ’Recep İvedik’ ve ’Fetih 1453’ filmlerinin yapımcılığını yapan şirkette Finansman sorumlusu olan Arpak kardeşlerden Mehmet Arpak, hayallerindeki albüm için çalışmaların bittiğini en büyük arzuları olan klipleri için doğdukları topraklarda çekmenin mutluluğu içinde olduklarını ifade ettiler. Ekrem Arpak ise kliplerden birinin Türkçe diğerinin ise Kürtçe çekildiğini belirtti. Klibin yönetmeni Çağlayan Sarıkuş da, "Bu bölgede olmak için ekip arkadaşlarımla birlikte heyecanlandık" diye konuştu. Klibin görüntü yönetmeni olan Arif Özçetin de bundan birkaç ay önce de bir dizi için Şanlıurfa’ya geldiğini belirterek, “O dizi Güneydoğu’daki ilk projem idi bu proje teklifi gelince çok heyecanlandım, Ceylanpınar’ın ayrı bir öneme sahip zira Suriye sınırında olması sınıra yakın olması son dönemde çok gündeme gelmesi projeyi kabul etmem için açıkça beni cezbetti” diye konuştu.

#

14 Nis 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.