Şanlıurfalı Gazeteciler Trabzon ve Rize'yi Gezdi

Şanlıurfalı gazetecilerin de aralarında bulunduğu Güney Doğu Gazeteciler Federasyonu üyeleri Trabzon ve Rize'yi gezdi. Trabzon basın mensupları ise

İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen Güneydoğu Bölgesi’ndeki illerden Trabzon’a gelen basın mensupları Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin (TGC) “Basın Mensupları Gönül Elçisi” projesi kapsamında 9-12 Şubat tarihleri arasında gerçekleşti.

Düzenlenen etkinlikle ilgili bilgi veren Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler dernek Başkanı Tahir Gülebak Konfederasyona bağlı Şanlıurfa, Siirt, Batman, Kilis, Şırnak, Mardin, Diyarbakır, Adıyaman, ve Gaziantep’ten 30’un üzerinde gazetecinin Trabzon’a düzenlediği kültürel gezinin çok yararlı geçtiğini söyledi.

“Basın Mensupları Gönül Elçisi”" projelerinin devamının gelmesi gerektiğini belirten Gülebak, "Amacımız, meslektaşlarımızın diğer meslektaşlarımızla tanıştırmak sorunlarını tespit etmek, yerinde dinlemek hem de gittiğimiz illerde sosyal kültürel çalışmaları kamuoyuna duyurmak, o şehre destek olmaktır. Böyle bir organizasyon gerçekleştirdikleri için İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı ve Trabzon Gazeteciler Cemiyetine teşekkür ediyorum, Şanlıurfa'daki meslektaşlarımız çok güç şartlarda hizmet veriyorlar. Biz de cemiyetimiz önderliğinde, oradaki arkadaşlarımızla hiç olmazsa burada buluşup, biraz moral bulmak maksadıyla etkinliklere katıldık. Ayrıca Güneydoğu ve Karadeniz vatandaşlarıyla diyalog köprüsünü güçlendirmek, Bin yıldır dost olan, aynı tastan çorba içen, kız alıp veren, insanlarımızın bağlarını dostta düşmana karşı göstermekt, bu tür faaliyetlerimiz devam edecek. Trabzon çok güzel ev sahipliği yaptı. Gezi programı bir çok ulusal ve yerle gazetede geniş bir şekilde yer aldı. Bizde Trabzon gazetecilerini 15 Mart'ta Şanlıurfa'da ağırlayacağız " şeklinde konuştu.

Gülebak ayrıca, misafirperverliğinden dolayı Projenin koordinatörlüğünü yapan Ahmet Külekçi ve Trabzon Gazeteciler Cemiyetine teşekkür etti.

13 Şub 2018 - 13:53 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.