Şanlıurfalı Anneler Afrin Sınırında Mehmetçikle Buluştu

8 Mart Kadınlar günü nedeniyle Şanlıurfalı Anneler zeytin dalı operasyonun destek vermek için Afrin sınırında Mehmetçikle buluştu. Urfalı Anneler

Eyyübiye Belediyesi Kadın Destek Merkezindeki kadınlar, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile birlikte, 8 Mart Dünya Kadınlar günü kapsamında, Afrin’de Zeytin Dalı Harekâtını yürüten Mehmetçik'le bir araya gelerek baklava ikram etti.

8 Mart Kadınlar günü nedeniyle Eyyübiye belediyesi, Eyyübiye Belediyesi Kadın Destek Merkezindeki kursiyerler Afrin sınırına götürdü. Düzenlenen etkinliğe Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, eşi Ayşe Ekinci, Ak Parti Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı Tuba Pikin İnan, Eyyübiye Belediyesi Kadın Destek Merkezindeki kursiyerler ile Ak Parti Eyyübiye Kadın Kolları Üyeleri katıldı.

Eyyübiyeli kadınlar, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile birlikte, ilk durakları Gaziantep'in İslâhiye ilçesi oldu. Ardından Hatay Hassa sınırına geçildi. Şanlıurfalı Kadınlar ellerinde Türk bayrakları ile sınırda Mehmetçikle buluşarak büyük moral verdi. Şanlıurfalı Anneler Şanlıurfa'dan getirdikleri 300 paket baklavayı Mehmetçiğe ikram ettiler. Burada Mehmetçikleri için Hatim Duası ve Fetih Duası yapıldı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, "Ülkemizin bekası, milletimizin huzur ve refahı için Afrin‘de Zeytin Dalı Harekatı‘nda bulunan Kahraman Ordumuza muvaffakiyetler diliyorum. Bu vesileyle başta Şehit ve Gazi Anneleri olmak üzere tüm kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ‘nü kutluyorum. Bizleri karşılayan Hassa Kadın Kollarımıza ve Hassa Bld Bşk Yrd’mıza teşekkür ediyorum, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ‘nü böylesine anlamlı bir şekilde kutlanmasına vesile olan Eyyübiye‘li kadınlara da ayrıca teşekkür ediyoru"dedi.

08 Mar 2018 - 14:18 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.