Şanlıurfalı 72 Yaşındaki Abdulvahit Dede, Afrin’e Gitmek İstiyor

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Horoz Mahallesinde yaşayan 72 yaşındaki Abdulvahit Kılıç teröristlerle savaşmak için Afrin'e gitmek

Gani
Haber albümü için resme tıklayın

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin bölgesinde başlattığı Zeytin Dalı harekatına destek olmak için Türkiye’nin dört bir yanından askerlik şubelerine başvurular devam ederken Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Horoz mahallesinde 72 yaşındaki Abdulvahit Kılıç gönüllü askere gitmek istiyorum dedi.

8 çocuk ve 20 torun sahibi olduğunu söyleyen 72 yaşındaki Abdulvahit Kılıç “Operasyon için ben teşekkür ediyorum. Bu memleketin selameti için, vatanımız, milletimiz için çalışıyor bunlar. Allah Cumhurbaşkanımızdan, başbakanımızdan razı olsun. Bütün memleketteki iyi insanların, bütün şerefli insanların yardımcısı olsun. Son olarak şehit düşen 8 Askerlerimizin haberini alınca gece sabaha kadar yatmadım bende Afrin'e gitmek istiyorum bende bu vatan bu bayrak için savaşmak ve şehit olmak istiyorum bizler 3,5 çapulcuya boyun eğecek millet değiliz, bizler çok şanslıyız başımızda dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Türkiye sadece kendisi için değil tüm Dünyanın huzuru için savaşıyor bu terör belası tüm dünyanın başına bele olmuş ama Kimsenin umurunda değil, ben gönüllü olarak 8 çocuğumla birlikte Afrin'e gitmek istiyorum biz bu yılanın başını şimdi ezmesek bizim ve dünyanın başına bela olur"dedi.

06 Mar 2018 - 10:07 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.