ŞANLIURFA’DAN GİDEN HAKİM VE SAVCILAR

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu yeni bir kararname yayımladı. Kararname ile 454 hakim ve savcının yeri değiştirildi. Ayrıca Yargıtay'a 100 tetkik

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Birinci Dairesi’nin 282 sayılı adli yargı kararnamesi 427 ve 283 sayılı idari yargı kararnamesi ile 27 hakim ve savcının görev yeri değişti.
Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Topal Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığına atanırken Siverek Eski Cumhuriyet Savcısı Ayşe Gürer Akkan İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcılığına, Şanlıurfa Eski Ağır Ceza Mahkeme Başkanı Cemalettin Bacak Aydın Hakimliğine ve Şanlıurfa Eski Cumhuriyet Savcısı İbrahim Uğur Güreşçi ise Bakırköy Cum. Savcılığına atandı.

27 Şub 2017 - 20:49 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.