Şanlıurfa'da Sulama Kanalına Giren İki Kardeş Kayboldu

Alınan bilgiye göre 13 yaşındaki Ahmet ve 14 yaşındaki Salih Akay kardeşler dün akşam saatlerinde Arapdede Mahallesi'ndeki evlerinin önünden

Alınan bilgiye göre, 13 yaşındaki Ahmet ve 14 yaşındaki Salih Akay kardeşler, dün akşam saatlerinde Arapdede Mahallesi'ndekievlerinin önünden geçen Devlet Su İşlerine ait sulama kanalınagirdi.

Akay ailesi, geç saatlere kadar ulaşamadıkları çocuklarının kaybolduğundan şüphelenerek durumu güvenlik güçlerine bildirdi.Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği ekipleri,kanalda çalışmabaşlattı.Yaklaşık 6 saat süren ve çok sayıda vatandaşınkatıldığı aramalardan henüz sonuç alınamadı.

Ekiplerin çalışması devam ediyor.

Baba Halil Akay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocuklarının kanala girdiğindenhaberlerinin olmadığını söyledi.

Arama çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Akay, "Olaydan sabaha karşıhaberimiz oldu. Çevredeki vatandaşlar çocukların kanala girdiğini görmüş.Olayın üzerinde çok süre geçti. Suyun bir an önce kesilmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

#

24 Tem 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.