Şanlıurfa'da Şiddetli Yağış Uyarısı

Şanlıurfa'da hafta sonu şiddetli yağış bekleniyor. Bunun üzerine Şanlıurfa Valiliği açıklama yaparak vatandaşları bilgilendirdi.

Şanlıurfa'da hafta sonu şiddetli yağış bekleniyor. Bunun üzerine Şanlıurfa valiliğinden yapılan yazılı açıklama şu şekilde ;

Beklenen Meteorolojik Hadise:Güneydoğu Anadolu’da Kuvvetli Yağışların Cuma günü ve Hafta Sonu da Devam Etmesi Bekleniyor!

Genel Durum: Kurak geçen Nisan ayından sonra Mayıs ayıyla birlikte yağışlı sistemin etkili olduğu ve yer yer kuvvetli yağışların görüldüğü Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde (Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt.) bugün (11.05.2018 Cuma), Cumartesi ve Pazar günleri de yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların devam edeceği tahmin ediliyor. Yerel olarak kuvvetli olması beklenen yağışların oluşturabileceği; sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Oluşması Muhtemel Riskler:Ani Sel - Su Baskını - Yıldırım - Ulaşımda Aksamalar

11 May 2018 - 14:42 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.