Şanlıurfa'da Kerpiç Ev Yıkıldı

Harran ilçesinde yıkılan kerpiç evde hasar oluştu. Sütlüce Mahallesi'nde Ahmet Işıkdağ'a ait eski kerpiç evin bir bölümü kendiliğinden

Harran ilçesinde yıkılan kerpiç evde hasar oluştu.

Sütlüce Mahallesi'nde Ahmet Işıkdağ'a ait eski kerpiç evin bir bölümü kendiliğinden çöktü. Ailenin gece dışarıda uyuduğu sırada meydana gelen olayda evdeki eşyalar kullanılmaz hale geldi.

Işıkdağ, kimseye bir şey olmamasından duyduğu sevinci dile getirdi.

Evin çöktüğüsırada dışarıda olmalarınınfaciayı önlediğini ifade eden Işıkdağ, "Canımızı kurtardık ancak eşyalarımız evin altında kaldı. Bir kısım eşyalarımızı kurtardık. Ev çok sağlam değildiama idare ediyorduk. Şimdi ne yapacağımızı bilmiyoruz.Çocuklarımız hepsi küçük ve okula gidiyorlar" dedi.

Işıkdağ, yetkililerden kendilerine yardımcı olmalarınıistedi

#

18 Ağu 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.