Şanlıurfa’da düğün fuarı açıldı

Şanlıurfa'da bir otelde 20 firmanın katılımıyla 1. Düğün fuarı açıldı.

Açılan fuarda Şanlıurfa’nın gelenek ve göreneklerini içeren bir düğün canlandırıldı. Yapılan canlandırmada faytona bindirilen gelin ve damada Urfa turu yaptırıldı.

Şanlıurfa ile birlikte birkaç şehirde, kendi gelenek ve göreneklerine uygun düğünlerini canlandırırken Büyükşehir Belediye Başkanı’nın eşi Sema Çiftçi ise bu tür fuarların Şanlıurfa’nın tanıtımı açısından önemli olduğunu söyledi.

Geçmişte yapılan düğünler ile şimdiki düğünlerin arasında dağlar kadar fark olduğunu belirten Çiftçi, eskiyi tekrar gün yüzüne çıkarmanın güzel bir çalışma olduğunu belirtti.

Ayrıca Düğün Fuarının 3 gün boyunca devam edeceği öğrenildi.

#

22 Nis 2016 - 16:25 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.