“Şanlıurfa tek kalem ile daha ileriye gidecek”

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği'nin 15 günde bir düzenlediği Şanlıurfa İçin Tek Kalem buluşmalarının bu haftaki konuğu Karaköprü Belediye

“Şanlıurfa tek kalem ile daha ileriye gidecek”
Video için play'e tıklayın

HABERİN GALERİSİ

“Şanlıurfa tek kalem ile daha ileriye gidecek”

Geçtiğimiz akşam ŞanlıurfaÇalışan Gazeteciler Derneği’nde düzenlenen toplantıya Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli,

ŞUÇGAD

Başkanı Tahir Gülebak, Dernek yönetimi ve üyeleri katıldı. Gazetecilerin, gazeteci kimliğini bırakarak, Urfa’da yaşayan bir vatandaş olduğu programda vatandaşların gözünden Karaköprü sıkıntıları, ilçeye yapılacak ve yapılmış olan projeler konuşuldu.

GÜLEBAK; “ ŞANLIURFA İÇİN TEK KALEM ÇATISI ALTINDA YOLA ÇIKTIK”

Şanlıurfa İçin Tek Kalem çatısı altında yola çıkan Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği düzenlediği Tek Kalem toplantılarına devam ediyor. ŞUÇGAD bu hafta dernek binasında Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’yi ağırladı.

Programa katıldığı için Metin Baydilli’ye teşekkür eden Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak; “Öncelikle Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli’ye bugün bizi yalnız bırakmadığı için teşekkür ederiz. Biz Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği olarak ‘Şanlıurfa için Tek Kalem’ çatısı altında yola çıktık. ‘Şanlıurfa İçin Tek Kalem’ çalışmalarımızı güçlendirmek için kurum ve kuruluşlarla özellikle iç içe çalışmamız gerekmektedir. O yüzden 15 günde bir bu tip geceleri düzenliyoruz. Çünkü dışarıdan duyumla yapılan işler belediye de çalışan arkadaşlarımızın şevkini kırıyor. Hem de sahada çalışan arkadaşlarımız yanlış bilgi sahibi oluyor. Bizde bu yanlışların önüne geçmek ve daha sağlıklı bilgiler almak için bu geceleri düzenliyoruz. Bu günde başkanımız bizi yalnız bırakmadığı için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

BAYDİLLİ; “ŞANLIURFA TEK KALEM İLE DAHA İLERİYE GİDECEK”

Şanlıurfa Gazeteciler Derneğinin yaptığı Şanlıurfa İçin Tek Kalem buluşmalarına katılan Metin Baydilli Şanlıurfa’nın Tek Kalem olmasıyla daha ileriye gideceğine vurgu yaptı.

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneğinin Şanlıurfa İçin Tek Kalem buluşmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Baydilli; “Bende Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneğine bizi buraya davet ettiğinden dolayı çok çok teşekkür ederim. Tek Kalem diyorsunuz evet yerel basın bir ilin en büyük dinamikleridir. Bir ilin gerek tanıtımı adına gerekse o ilin ileriye dönük, o ilin ülkesinde öne çıkması babında yerel basın gerçekten dinamik ve en önemli unsurdur. Yerel basının birlik beraberlik içerisinde hareket etmesi bu işin Şanlıurfa’da tamamlandığı anlamına gelir. Ben inanıyorum ki Şanlıurfa’mız Güneydoğu’nun gerçekten incisi. Güneydoğu’nun başkenti olacak, sizin gibi tek kalem çalışan, Şanlıurfa’yı tek kalemde anlatan gazetecilerle birlikte. Ben buraya bizi davet ettiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğinizi bozmasın diyorum. Hep birlikte Şanlıurfa’nın bir yerlere gelmesi için durmak yok yola devam ediyorum” ifadelerini kullandı.

26 Ara 2015 - 12:50 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.