Şanlıurfa Kadın Kolları Teşkilatı'ndan ev ziyareti

AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven ve İl Teşkilatı il merkezinde ev ziyaretlerine devam ediyor.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlere yaklaşık bir aydır hazırlanan AK PartiKadınKolları teşkilatı, iftardan sonra mahalle gezilerinde bayan seçmenlerle bir araya geliyor. Seçim çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, "Biz AK Parti'nin AK Kadınları olarak 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerin kazanmanın yolunun en önemli unsur olan ve azımsanamayacak çoğunluktaki bayan seçmenlerden geçtiğinin bilincindeyiz. Zaten AK Parti'nin kadın seçmene verdiği değer ortadadır. Gördüğümüz ilgi bizi son derece memnun etmektedir. Hem ülkemiz için hem de Şanlıurfa’mız için yarınların çok güzel olacağının ışığını görmekteyiz" dedi

21 May 2018 - 12:41 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.