Şanlıurfa İlklere İmza Atan Başsavcısını Uğurladı

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak tayini Bursa'ya çıkan Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş'a teşekkür

Video için play'e tıklayın

Son yayımlanan Hakimler ve Savcılar Kararnamesi ile Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş'a Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği başkanı ve üyeleri veda ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş'a plaket takdim eden Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak, "Başsavcı Şanlıurfa'ya geldiğinden bugüne Şanlıurfa basınına ve Şanlıurfa'ya çok büyük değerler verdi. Şanlıurfa'da yanlış yapılan haberlerin önüne geçti, Türkiye'de bir ilk Urfa'da başlattı basın büromuz oldu. Muhatap olacağımız arkadaşlar oldu, Başsavcımızın buradan gitmesine çok üzülüyoruz ama Ülkemizin büyük bir iline gitmesi buda bizi teselli etti. Şanlıurfa'mıza basınımız verdiği değerden dolayı bu plaketi Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler derneği olarak bizi hatırlasın diye takdim ediyorum"dedi.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş ise ," Bende teşekkür ediyorum, Yerel basınımızın güzide temsilcileri ile birlikte çalışmaktan dolayı son derece mutluyum ve bu şehirde görev yapmaktan dolayı son derece bahtiyarım buradan ayrılırken böyle bir yerel basın temsilcileriyle çalıştığım için ve bu diyalogu devam ettireceğimiz için de mutlu olarak ayrılıyorum. İnşallah bu ilişkiler bizden sonra devam edecektir biz yerel basına ilk geldiğimiz gün, söylemiştik önemsiyoruz gittiğimiz yerde de aynı ilişkileri inşallah devam ettireceğiz yerel basınımıza bundan sonraki çalışma hayatında tek tek hepsine ayrı ayrı başarıllar diliyorum"dedi.

18 Tem 2017 - 18:12 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.