Şanlıurfa Emniyeti bir kamyon yardımı Halep'e gönderdi

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu örnek bir davranışa imza attı.

Şanlıurfa Emniyeti bir kamyon yardımı Halep'e gönderdi
ahmet dogar
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu örnek bir davranışa imza attı. İl Emniyet Müdürlüğü Halep’te yaşanan insanlık dramına sessiz kalmadı. Düzenlenen törenle bir kamyon giyecek yardımı Halep'e gönderildi.
İl Emniyet Müdürü tarafından Halep için toplanan bir kamyon giyecek yardımı düzenlenen törenle Halep'e gönderildi. Topçu meydanında düzenlenen yardım törenine İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Emniyet amirleri, polisler ve STK temsilcileri katıldı.
Halep'e yardım töreninde konuşan İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu," Bütün şehitlerimizi bu vatan ve millet uğruna aziz kanlarıyla bu aziz vatanın bütün topraklarını sulayan şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Türkiye ve Türk halkı yanı başımızda yaşanan bu drama da sessiz kalmadı ve milyonlarca Suriyeliyi bağrımıza bastık. İl Emniyet Müdürlüğü olarak Halep'teki insanların dertlerine bir nebze de olsa derman olmaya çalıştık. Suriye ve Halep'te can güvenliğinin sağlandığı bir düzen kurulmasını temenni ediyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum"dedi
Düzenlenen törenin ardından yardım kamyonu Halep'e gönderilmek üzere İnsani yardım platformuna teslim edildi.

20 Oca 2017 - 15:58 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.