Şanlıurfa'da Sağlık Kurulu Raporları Hızlı

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesinde haftanın her günü toplanan heyet ile yeni sağlık raporu kabulü yapıyor. Askeri raporlar

Orhan yıldız
Haber albümü için resme tıklayın

Daha önce Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesinde yalnızca Salı ve Perşembe günü verilen Kurul Raporları için vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturuyordu. Şanlıurfa’da heyet raporu almak için büyük bir kolaylık sağlandı. Artık hafta içi her gün heyet kuruluna müracaatlar alınmaya başlandı. Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinin hafta içi her gün sağlık kurulu hizmeti vermeye başlamasıyla heyet raporu alacaklar büyük bir dertten kurtuldu.

Sağlık kurulunda 2 ay olan randevu süresi sona erdi. Artık hastalar muayene ve tetkiklerini tamamladıkları günde randevu sistemine dahil edilmeden sağlık kuruluna girebiliyor. Direk grafi, USG, Bilgisayarlı tomografi ve MR çekim ve raporlamalarında sağlık kurulu hastalarına öncelik veriliyor.

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. İdris Dağ ise "Hastanemizde artık askeri raporlarda dahil olmak üzere hemen hemen her türlü sağlık raporu düzenleniyor ve en kısa süre içerisinde verilmektedir. Sağlık kurulunda 2 ay olan randevu süresi sona erdi. Artık hastalar muayene ve tetkiklerini tamamladıkları günde randevu sistemine dahil edilmeden sağlık kuruluna girebiliyor"dedi.

19 May 2018 - 11:18 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.