Şanlıurfa'da Bediüzzaman mevlidi

Said Nursi'nin Şanlıurfa'da vefatından bu yana ramazan ayında geleneksel olarak düzenlenen mevlit programı Balıklıgöl Yerleşkesi'ndeki

Şanlıurfa’da, 58 yıldır Bediüzzaman Said Nursi ve şehitler anısına yapılan mevlide vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Dergah camisinda düzenlenen mevlit törenine Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Cumhuriyet Baş Savcısı Sadi Doğan, İl Müftüsü İhsan Açık ve bir çok vatandaş katıldı.

Kentin simgesi Balıklıgöl'de bulunan Dergah Camisi'nde yatsı namazının ardından başlayan mevlide yoğun katılım oldu. Çevre il ve ilçelerden de gelen vatandaşlar, Said Nursi'nin ilk gömüldüğü mezar başında dua etti.

İl Müftüsü İhsan Açık'ın konuşmasının ardından okunan duaların ardından program sona erdi.

10 Haz 2018 - 12:26 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.