Şanlıurfa'da bayram namazı coşkusu

Peygamber şehri olarak bilinen Şanlıurfa'da Ramazan Bayramı namazı için on binler camilere akın etti.

Peygamberler şehri olarak bilinen Şanlıurfa’da her sene olduğu gibi bu senede camiler doldu taştı. Bayram namazı için Dergah Camisine akın eden Urfalılar, cami içerisinde yer kalmayınca cami avlusunda saf tuttu.

Şanlıurfa’da her bayram olduğu gibi bu bayramda da Balıklıgöl Platosundaki camiler Müslümanların akınına uğradı. Sabah erken saatlerden itibaren Camilere giden vatandaşlar saf tutmaya başladı. Rızvaniye, Hasan Paşa ve Yeni Mevlidi Halil Camii Şerifleri cemaatle dolup taştı. Camii içerisinde yer bulamayan binlerce vatandaş avluya serilen hasırların üzerinde namaza durdu.

Namaza gelen vatandaşlar namaz sonrası bayramlaşıp mezarlıklara akın ettiler.

25 Haz 2017 - 06:40 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.