Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Önünde Silahlı İntihar Girişimi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bahçesinde işten çıkarıldığı için boynuna pankart asan şahıs belediye bahçesinde kafasına dayadığı silahla

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Önünde Silahlı İntihar Girişimi
Mehmet
Video için play'e tıklayın

ŞanlıurfaBüyükşehir Belediyesinde taşeron firma işçisi olarak çalışan H.O. isimli şahıs, işten çıkarıldığını iddia ederek belediye bahçesinde boynuna astığı pankart ile silahintihar girişiminde bulundu. Olayın haber verilmesi ile olay yerine çok sayıda polis, çevik kuvvet, özel hareket, toma, akrep ile sağlık ekibi sevk edildi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile görüşmek istediğini ifade eden genç yanına ikna etmek için yaklaşanları silahla tehdit ederek uzaklaştırdı. Bölgede geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri öfkeli genci ikna etmeye çalıştı. Belediye yetkilileri uzun uğraşlar sonrasında genci ikna etmeyi başardı. Eylemi gerçekleştiren H.O. ile görüşen Çiftçi, istenmeyen bir olayın gerçekleştiğini belirtti. Mağduriyetin giderilmesi için çalışma yapacaklarını söyleyen Çiftçi, işçinin neden işten çıkarıldığının araştırılacağını söyledi



22 Şub 2017 - 13:35 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.