Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanın Mutlu Günü

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkan'ı Ekrem Ayaz'ın Oğlu Ramazan Ayaz ile İngilizce Öğretmeni Seda Güzel Cumhuriyet Tesisleri

misafir
Haber albümü için resme tıklayın

Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkan'ı Ekrem Ayaz'ın Oğlu Ramazan Ayaz ile İngilizce Öğretmeni Seda Güzel Cumhuriyet Tesisleri düzenlenen mevlitlü düğün ile hayatlarını birleştirdi.

Cumhuriyet Tesislerinde gerçekleşen düğün törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi, BELSAN Genel Müdürü Nusret Urmak, Ulaşım Daire Başkanı Mehmet Can Hallaç, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Cemil Çadak, Ayaz ve Güzel aileleri ile il dışından ve Şanlıurfa' dan 1000 üzerinde davetli katıldı.

Nikahı Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sait Kaya kıydı. Nikah Şahitliklerini ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi, Ulaşım Daire Başkanı Mehmet Can Hallaç, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Cemil Çadak ve Fethi Küçük yaptı. Bayan Çiftçi, Nikah Cüzdanını Geline takdim ederken bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Mevlitli düğüne gelen konuklara zerde ve kuzu içi pilav ikram edildi.

20 May 2017 - 12:54 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.