Şanlıurfa Barosu’nda Devir Teslim Töreni

Şanlıurfa Barosu'nda devir teslim töreni düzenlendi. Düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Şanlıurfa Baro Başkanı Av. Ahmet Tüysüz kendisine

ŞanlıurfaBarosu 33 Genel Kurulu’nda Baro Başkanlığı’na Ahmet Tüysüz’ü seçti. Yapılan seçimin ardından Baro eski başkanı Hikmet Delebe başkanlık cübbesini Ahmet Tüysüz’e taktim etti.
Düzenlenen devirteslim töreninde konuşan Hikmet Delebe yeni baro yönetimini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.
Devir teslim töreninde kürsüde konuşan Şanlıurfa Baro Başkanı Av. Ahmet Tüysüz, “ öncelikle bir önceki dönemde görev alan tüm kuruldaki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sizin dışardan gördüğünüz yemin töreni sadece baklava yiyerek, yemek yiyerek, paylaşım yapılan fotoğraflar olsa da asasında onların neler çektiğini en iyi gören benim, olar sadece işin reklam boyutlarıydı. Yönetiminde bulunmak ciddi bir zaman, emek ve fedakarlık ister o yüzden onların bu emeklerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu bir hizmet yarışıydı, bu sene seçim yapmazsak diğer sene seçim yapıyoruz 2 yılda bir. Genel kurulun bu işte teveccüh göstererek beni seçmesi ile çok onurlandığımı belirtmek isterim. Her zaman mensubu olmaktan onur duyduğum Şanlıurfa barosu Başkanlığı’na layık görünmek benim için onurların en yükseğidir. Verilen verilmeyen her oyun kıymetini bileceğim. Hiçbir şekilde oy verdi vermedi ayrımına girmeyeceğim. Oy vermeyenlerle ilgili hiçbir suçlama yapmayacağız, kendimizi sorgulayacağız, bunların taktirini kazanmamışsak hata bizdedir. Eksik bırakmışız yanlış yapmışız hatalı davranmışız ve buna göre çalışacağız diyeceğiz” dedi.
BARO BAŞKANI TÜYSÜZ, KENDİSİNE GÖNDERİLEN ÇİÇEK YERİNE HAYIR KURUMLARINA BAĞIŞ YAPMALARINI İSTEDİ
Şanlıurfa’da Baro Başkanı seçildikten sonra, kendisini tebrik etmek isteyenlerin gönderdikleri çiçekleri istemediğini o çiçeklerin paralarını hayır kurumlarına bağışlamalarını isteyen, Av. Ahmet Tüysüz, bir beyanımı paylaşmıştım ama popülizm olsun diye söylemiyorum gerçekten, ilk büroma gittiğimde 20-25 çiçek gönderilmişti. Teşekkür ediyorum bu teveccühle ama buna elçilik ederek aracılık ederek yaymanızı istiyorum. Ben tebrik olarak çiçek kabul etmiyorum bunu yerine hayır kurumlarına bağışta bulunsunlar. Çünkü kırmızı ışıkta beklediğimizde gördüğümüz dilenen insanlar var, çadırlarda yaşayan insanlar var. Bu çok ciddi bir isaftır bunu tüm herkese götürmenizi istiyorum” şeklinde konuştu.
İŞTE YENİ BARO YÖNETİMİ
Yönetim Kurulu:
Baro Başkanı: Av. Ahmet Tüysüz
Asil Üyeler
1- Cenap Karakeçili
2- Bülent Kurt
3- Çiğdem Kendirci
4- Mehmet Ali Ekinci
5- Serhat Demiryeri
6- Güldal Beyazağaç Tuncel
7- Emin Baran
8- 8-Ahmet Esat Beyaz
9- Hasan Avcı
10- Osman Elden
Disiplin Kurulu Üyeleri,
1- Hüseyin Mısır
2- A.Aydm Furuncuoğlu
3- 0sman Coşkun
4- Emrullah Akbaş
5- Mustafa Kaya
Denetleme Kurulu Üyeleri,
1- Mehmet Şahin
2- Remzi Akpirinç
3- Ünal Elçi
Türkiye Barolar Birliği Delegeliği
1- Hikmet Delebe
2- Eyyüp Sabri Çepik
3- Velid Aba
4- Fuat Necati Öncel

26 Eki 2016 - 22:32 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.