Şanlıurfa Ak Parti Kadın Kolları 5.Olağan Kongresi Yapıldı

Şanlıurfa AK Parti Kadın Kolları 5.Olağan kongresi yapıldı. AK Parti Genel Merkezi tarafından ataması yapılan Demet Saatçi Güven 5. Olağan Kongrenin

Şanlıurfa Ak Parti Kadın Kolları 5.Olağan Kongresi Yapıldı
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Konferans solundan yapılan kongreye, Büyükşehir Başkan Vekili Metin Çadırcı,

AK

Parti Milletvekili Kasım Gülpınar, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Bahattin Yıldız, Haliliye Belediye başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve partili kadınlar katıldı.

Kongre, Divan seçimi, bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde okunan istiklal marşı ile başladı.

Daha sonra Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajı okundu.

AK Parti kadın kolları başkanı Demet Saatçi Güven. "Birlik içersinde, ülkemiz ve bayrağımız için çalışmayı ama çok çalışmayı beraberinde getirmektedir. Bu yolda ilerlerken sahip olduğumuz tüm kimliklerimizden sıyrılarak sadece ve sadece vatanı için milleti için, coğrafyamız için evlatlarımız için çalışacağımızı biliyorum çünkü önümüzde hedeflerimiz var. Şimdi takvim yaprakları 24 Haziran'ı göstermekte Türkiye Cumhuriyeti devleti Cumhurbaşkanı yönetim sistemini ilk seçimini gerçekleştireceğimiz çok önemli bir seçimin arifesindeyiz, önümde yüzde elli artı bir hedefimiz var. Bunu bilerek omuzladım ve sizlerle yola çıktım"dedi.

Konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajı verilerek, alınan erken seçim kararının önemine vurgu yapıldı.

Konuşmaların ardından eski Kadın Kollarının faaliyet raporu okundu, yapılan çalışmaların sinevizyon sunumu yapıldı. Kongre, çekilen aile fotoğrafı ile son buldu.

06 May 2018 - 15:55 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.