Şanlıurfa AK Parti adayları görücüye çıktı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı 27'nci Dönem Aday Tanıtım Toplantısı yapıldı.

Şanlıurfa AK Parti adayları görücüye çıktı
Limon sukru
Video için play'e tıklayın

24 Haziran erken genel seçimleri öncesi Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları bugün sabah uçağı ile seçim bölgesine geldiler. GAP havaalanında Vali Abdullah Erin beraberinde Protokol üyeleri ve bir grup kalabalık tarafından karşılanan Bakan Ahmet Fakıbaba ve Milletvekili adayları daha sonra aday tanıtım toplantısının yapıldığı kapalı spor salonuna geçtiler. Salonun yarısının Siverekli olduğu görülürken salondan Kasım Gülpınar'a yönelik sık sık slogan atıldı. Bakan Fakıbaba Gülpınar ile birlikte vatandaşları selamladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız açılış konuşması yaptığı aday tanıtım toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve 14 Milletvekili adayı birer konuşma yaptılar. Konuşma yapan Vekiller arasında en büyük ilgiyi Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar aldı. Gülpınar'ın konuşması salonda bulunanlar tarafından uzun süre alkışlandı.

26 May 2018 - 15:09 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.