Şanlı Taraftar Takımı İçin Tek Yürek

Şanlıurfaspor taraftarları Gaziantepspor'un mücadelelerde şike yaptığını iddia ederek takımına sahip çıkmak için bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan taraftarlar Gaziantepspor'un şike yaptığını ve Şanlıurfaspor'un haksızlığa uğradığını belirtirken atılan "Taraftar burada Vekiller nerede" sloganı dikkat çekti.

Şanlıurfaspor yönetimi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un şike yaptığı gerekeçeyle TFF'ye başvurduktan sonra Şanlıurfaspor'a gönül veren Taraftarlar tek yürek olarak destek verdi. Büyükşehir Belediyespor önünde toplanan Tarfatralar seslerini TFF'ye duyurmak için kenetlenerek "Gaziantep kümeye sloğanları yeri gögü inletti.

Yoğun güvenliği alındığı protesto gösterisinde Şanlıurfaspor taraftarları maçlar sahada değil masada oynandığını hep bir sesle haykırarak Şanlıurfaspor'un hakkını kimseye yedirmeyiz diyerek tepkilerini gösterdiler.

09 Tem 2017 - 19:04 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.