Şanlı Şehrin Genç Vekilinden Mesaj...

Şanlıurfaspor-Hacetece maçını tirübünde taraftarla birlikte izleyen Yıldız Şanlıurfaspor ve taraftarın çağrısını görmezden gelmek urfaya ihanet

Valilik öncülüğünde Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkanlarından Şanlı Şehrin ve taraftarın göz bebeği olan Şanlıurfaspora destek olmaya bu takımı ve Şanlıurfayı ayağa kaldırmaya devam ettiklerini aktardı.

Sporun içinden gelen Vekil Yıldız, "Gençliğin korunması ve gençliğin başka yönlere çekilmemesi için sporun ön planda olması ve futbolun dışındaki yakınlarada aynı özeni gösterip sporcuların kazanılması ancak milliyetçi duygularla olur. Urfa sevdalısı olarak gençliğe ve spora çok önem veriyorum" Dedi.

#

10 Nis 2018 - 20:22 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.