Sanatçılar Sınırın Sıfır Noktasında

Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütleri PKK-PYD DEAŞ'a yönelik Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatına destek vermek için Hatay'ın

İlk olarak AK Parti Genel Başkan YardımcısıHarun Karacan ile Reyhanlı'da uyuduğu sırada evlerine düşen roket nedeniyle şehit olan 17 yaşındaki lise öğrencisi Fatma Avlar'ın okuduğu Tayfur Sökmen Lisesini ve Reyhanlı İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden sanatçılar, daha sonra Reyhanlı'ya ilk roketin düştüğü bölgede esnafla bir araya geldi. Vatandaşlar kendilerini ziyaret sanatçılara yoğun ilgi gösterdi. Burada vatandaşların duygularını dinleyen sanatçılar onlarla hatıra fotoğraf çekildi. Sanatçılar daha sonra Reyhanlı'ya bağlı Davutpaşa Mahallesi'ne giderek, mahallede çoban olan Bekir Şanverdi tarafından Mehmetçiklere moral olması amacıyla yapılan dev Türk bayrağını inceledi. Şanverdi'den dev bayrağı nasıl yaptığını dinleyen sanatçılar daha sonra Hassa'ya geçti.

Sanatçıların arasında Tamer Karadağlı, Yavuz Bingöl, Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz, Mustafa Ceceli, Volkan Severcan, Emre Kızılırmak, Erhan Yazıcıoğlu, Zuhal Yalçın, Deniz Oral, Burak Uçman, Murat Aksu ve Sefa Zengin yer aldı.

15 Şub 2018 - 18:47 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.