Sağlık ocağındaki hırsızlık hastalar mağdur oldu

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi bulunan Nihat Demirelli Sağlık Ocağı 2.'inci kez hırsızların hedefi oldu.  Eyyübiye ilçesi Eyüp Kent Mahallesi'nde

Sağlık ocağındaki hırsızlık hastalar mağdur oldu
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi bulunan Nihat Demirelli Sağlık Ocağı 2.'inci kez hırsızların hedefi oldu.

Eyyübiye ilçesi Eyüp Kent Mahallesi'nde bulunan Nihat Demirelli Sağlık Ocağı, 2.'inci kez soyuldu. Pencere korkuluklarını söküp içeri giren hırsızlar, 2 bilgisayar,1 monitör,1 telefon, ve içerde bulunan 82 Ekran Televizyonu çaldı. Çalışanlar, ikinci defadır hırsızlık olayından sonra polisin inceleme yaptığını ancak halen herhangi bir kişinin yakalanamadığını belirterek olaya tepki gösterdi. Sağlık ocağındaki bilgisayar ve diğer cihazların doktor ve çalışanlara zimmetli olduğunu ve her defasında çalınan cihazların paralarının çalışanlardan kesildiğini ifade eden çalışanlar,Sağlık İl Müdürlüğü ya da valilik sağlık ocağımıza güvenlik elemanı alınması için yardımcı olsunlar aksi halde burada yaşanan hırsızlık olaylarının ardı arkası kesilmeyecek. Dedi.

sabah saatlerinde muayene olmak için sağlık ocağına gelen vatandaşları bilgisayarlar olmadığı için Devlet Hastanesi'ne yönlendirildi.

#

21 Şub 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.