Sağlık Ekipleri Sıcaktan Fenalaşan Vatandaşlar İçin Çadır Kurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Nevali Otel arkasında miting gerçekleştirecek. Sağlık ekipleri sıcaktan fenalaşan vatandaşlar için çadır

Cumhurbaşkanı Erdoğan için miting alanında tüm hazırlıklar tamamlandı. Sabah saatlerinden itibaren toplu taşıma araçları Abide önüne yönlendirildi. Araçlar yolcuları toplama merkezi kapalı olduğu için Abide önünde indiriyor veya yolcu alıyor. Öte yandan ulaşım bugün ücretsiz. Miting alanı çevresinde güvenlik önlemleri alındı ve barikatlar kuruldu. Polisler kentin girişinden çıkışına tüm önlemlerini üst seviyeye çıkardı. Alan AK Parti bayraklarıyla donatıldı. Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyeler alana su ve kumanya taşıdı.. Alana geçmek isteyenler güvenlik kontrolünden geçirilerek içeriye alınıyor. Sıcaktan bunalanlar için belediyeler suyla serinletme çalışması yapıyor.

Yüz binlerin doldurduğu alanda sağlık ekipleri canla bas çalışıyorlar kalabalıktan ve sıcaktan fenalaşan vatandaşlara sağlık ekipleri hemen müdahalede bulunuyor ve ardından meydan da kurdukları seyyar çadırda kontrol ediyorlar

20 Haz 2018 - 14:31 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.