Sağlık Bakan Yardımcısı Şanlıurfa’da

Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Halil Eldemir bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya geldi.

ALİ
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa’ya gelişinde Bakan Yardımcısı Eldemir’i Gap Havaalanında Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Sağlık Müdürü Himmet Durgut ve bazı kurum temsilcileri karşıladı.

Programının ilk ayağında Cevahir Konukevinde düzenlenen ve Vali Abdullah Erin’le birlikte Milletvekilleri Zemzem Gülender Açanal, Mehmet Ail Cevheri ve Ahmet Akay ile bakanlık yetkililerinin de katıldığı sağlık yatırımlarıyla ilgili toplantıda Şanlıurfa’nın sağlık alanındaki tüm ihtiyaçları, sıkıntıları ve talepleri Bakan Yardımcısı Eldemir’e iletilirken, çözüm önerileri değerlendirildi.

Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’in Şanlıurfa programı Valilik ve Büyükşehir Belediyesi ziyaretleri ile yatırımlarla ilgili gezi programıyla devam edecek.

06 Eyl 2018 - 11:36 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.