Sağa Sola Çırpınan Kör Kediye Sahip Çıkıldı

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde boş tarlada gözleri kör ve hastalıktan bitkin durumda kalmış kediye fark eden bir vatandaş Belediye ekiplerinden

Haliliye ilçesi Paşabağı mahallesinde zeytin tezgahı olan Şanlıurfa Zeytinciler dernek başkanı Mehmet Ölmez boş tarlada tezgahın önünde yaralı ve gözleri görmeyen bir kedi fark etti. Hemen belediye ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen ekipleri iki gözü görmeyen kediye bir kafes koyup Araca aldı, iki gözü görmeyen kedi Haliliye Belediyesi sahipsiz hayvan barınağına götürüldü. İki gözü görmeyen kedi burada veterinerler tarafından tedavisi yapılacak.

Boş tarlada sağ sola çırpınan bir kedi gördüğünü belirten, Şanlıurfa Zeytinciler dernek başkanı Mehmet Ölmez, " Zeytin tezgahın yanında sağ sola dengesiz bir şekilde kedinin harekelerini gördüm yanına biraz yaklaşığımda gözlerinin görmediğini gördüm, bende hemen Belediye ekiplerini haber verdim ekipler hemen geldiler kediye yakalayıp hayvan barınağına götürdüler, inşallah tedaviye cevap verip ve sağlığına kavuşur"dedi.

04 Ara 2017 - 10:43 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.