Ralli Pilotu ''Burcu  Modanisa'nın Yeni Yüzü Oldu!

Modanisa'nın mayo ve spor giyim koleksiyonunun katalog çekimleri geçtiğimiz günlerde Adin Beach Resort Hotel Alanya'da yapıldı.

Birbirinden şık özel tasarımlarla göz dolduran ''Mayovera'' koleksiyonunu, rallipilotu ''Burcu Çetinkaya'' tanıttı.Şıklığı, rahatlığı, giyilebilir ve kullanılabilirliği estetikle yorumlayan Modanisa, moda anlayışını spor kıyafetlere taşıdı.

Sporla dolu günün yaşantısı çekimlere yansırken, yeni spor giyim stili moda dünyasında yerini aldı.
Tesettüre girdikten sonra Harran Üniversitesi'nde yüksek lisans yapmak üzere Şanlıurfa'ya taşınan, Şanlıurfa'da bir sene yaşadıktan sonra da orada eşiyle tanışıp evlenen, 1 çocuk annesi sporcu, mayo olarak sadece Modanisa'da satılan Mayovera markasını tercih etti.
Türkiye'de 5 kez kadın pilotlar birinciliği dahil, karışık klasmanda da birçok derece kazanan Burcu Çetinkaya bunun yanı sıra uluslararası alanda ülkemiz adına büyük başarılara da imza attı. Uluslararası bir şampiyonada puan alan ilk ve tek kadın pilot oldu.
Sporcu hala İstanbul, Ankara, Şanlıurfa üçgeninde hız sınırlarını test etmeye devam ediyor.
Voleybol ile spor kariyerine başlayan Çetinkaya'nın sporla ilişkisi, sadece ralli pilotluğuyla da sınırlı değil.
Snowboard, wakeboard gibi ekstrem branşlara damgasını vurmuş olan sporcunun atış sporları, satranç, basketbol gibi spor dallarına da ilgisi bulunuyor.
Modern muhafazakâr giyim tarzını benimsemiş kadınların kendilerine uygun binlerce seçeneğe ulaşabileceği, Türkiye'nin ilk online muhafazakâr moda ve alışveriş sitesi olan modanisa.com, kullanıcılarına adeta bir yaşam stili de vadediyor. Muhafazakâr kadının 'ne giyeceğim' sorusunu ortadan kaldıracak 30 bin çeşit ürününe her geçen gün yenisini ekleyerek ise her kesime ulaşıyor.
Sadece modanisa.com'da satışta bulunan muhafazakâr mayo ve spor markası Mayovera da bu markalardan biri. Tesettür eşofman ve kapalı mayoda özel tasarım şıklığını sunarken aynı zamanda da dünyaca bilinen bir tesettür spor giyim markası olma hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerliyor.

24 Tem 2017 - 15:09 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.