Polis Haftasında Engelliler Unutulmadı

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 168. Yılı kutlamaları çerçevesinde Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü görevlileri Bedensel Engelliler Derneği Şanlıurfa

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 168. Yılı kutlamaları çerçevesinde Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü görevlileri Bedensel Engelliler Derneği Şanlıurfa Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Şanlıurfa Emniyet Müdür Yardımcısı Sedat YORGANCI, Çocuk Şube Müdürü Hıdır ÖZTÜRK, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Volkan GÜNEŞ ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri Bedensel Engelliler Derneği Şanlıurfa Şube Başkanlığını ziyaret ederek 5 Adet tekerlekli sandalye hediye ettiler.

Şanlıurfa Emniyet Müdür yardımcısı Sedat YORGANCI Yaptığı açıklamada: Türk Polis Teşkilatı olarak daima engelli vatandaşlarımızın yanında ve destekçisi olduklarını ve ziyaretlerinin bu amacı taşıdığını belirterek Engelli vatandaşlarımızın sorunlarını çözme noktasında Emniyet Teşkilatı olarak sürekli bir çaba gösterdiklerini, ekiplerimiz ve Toplum Destekli Polislik görevlileri diğer kurumlarla irtibata geçerek engelli kardeşlerimizin sorunlarını çözmek için uğraştıklarını belirtti.

Bedensel Engelliler Derneği Başkanı İbrahim TAPŞIK ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti; hem gururlandık hem duygulandık sözleriyle ifade ederek Türk Polis Teşkilatının Polis Haftasını kutladığını belirtti. Ayrıca Emniyet Birimlerinin kendileri ile sürekli olarak ilgilendiğini ve teşekkürlerini iletti.

Daha sonra Bedensel Engelli Derneği Başkanı İbrahim TAPŞIK’a çiçek hediye edilerek ziyaret sonlanmıştır.

#

09 Nis 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.