‘Paylaşmak güzeldir’

Murat ÇİFTÇİ Haliliye ilçesine bağlı Süleymaniye mahallesinde yem satan bir işyerinin önünde toplanan kumrular vatandaşın dikkatini çekiyor. Kumruların

Murat ÇİFTÇİ

Haliliye ilçesine bağlı Süleymaniye mahallesinde yem satan bir işyerinin önünde toplanan kumrular vatandaşın dikkatini çekiyor. Kumruların fotoğraflarını çeken bazı vatandaşlar sosyal medya üzerinden paylaşımlar yaparak ‘Paylaşmak güzeldir’ mesajlarını veriyorlar.

Haliliye bağlı Süleymaniye mahallesinde yem satan bir işyerinin önünde bulunan mısır, buğday torbalarının ağzının açık bırakılması kumrulara yarıyor. Yaklaşık on taneye yakın kumru caddeden geçen vatandaşlara aldırış etmeden iş yeri önünde bulunan mısır ve buğdaylardan yiyerek karınlarını doyuruyorlar.

Objektiflerimize takılan bu kumrular vatandaşlarla iç içe yaşamaya alışmış bir şekilde tepkilere aldırış etmiyorlar. Ara ara iş yeri sahibi tarafından ağzı açık bırakılan yem torbalarının üstü kartonlarla kapatılıyor. Vatandaşlar bu şekilde toplanıp esnafın dükkânının önünde bulunan buğday ve mısırdan yiyen kumruların fotoğraflarını çekerek sosyal medya üzerinden paylaşımlar yaparak ‘Paylaşmak Güzeldir’ mesajlarını veriyorlar.

#

01 May 2015 - 11:21 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.