Partiler Belediye önünde buluştu

-Kadir DEVİR-   Genel seçime günler kala seçim hazırlığını üst seviyeye çıkaran partiler daha fazla vatandaşa ulaşmak için tempoyu iyice arttırdı.

-Kadir DEVİR-

Genel seçime günler kala seçim hazırlığını üst seviyeye çıkaran partiler daha fazla vatandaşa ulaşmak için tempoyu iyice arttırdı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi önünde stant açan Halkların Demokratik Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi ve Adalet Kalkınma Partisi belediye önünde vatandaşları stantlarına çekmek için yoğun bir çaba içine girdi.

Son günlere girilen seçim arifesinde partiler tüm kozları oynayarak oylarına oy katmanın derdine düştü. Öte yandan AK Parti görevlilerin dağıttığı gazetelerin birçoğu cadde üzerine atılınca Büyükşehir Belediyesi önünde istenmeyen görüntüler oluştu.

#

25 May 2015 - 15:13 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.